maanantaina, marraskuuta 24

Opintomatka Kroatiaan Part I

Syyskuussa teimme luokan kanssa  opintomatkan itse valitsemaamme maahan: Kroatiaan. Yövyimme Splitissä viikon. Siellä teimme monia retkiä, esimerkiksi Dicoletianuksen palatsiin, Klissin linnoitukselle, Vranjacan luolaan, Krkan luonnonpuistoon sekä Mostariin.

Tämä matka oli ensimmäinen kunnolla laskettava ulkomaanmatkani, joten ne muistot ja päivät eivät varmasti koskaan unohdu. Varsinkaan, kun suunnittelimme ja keräsimme rahaa matkaan yli kaksi vuotta yhdessä luokkana. Nyt, melkein kolme kuukautta matkan jälkeen oli ihana palata kuviin ja muistella kuinka hieno reissu meillä oli. Parhaat muistot ylivoimaisesti koostuvat illoista, jolloin laittauduimme monta tuntia asunnossamme olevien tytsyjen kanssa ja lähdimme ulos syömään hienoihin ravintoloihin ja katsomaan Splitin yöelämää!

Luonnollisesti kamera kulki mukana joka paikassa melkein kaikkialla ja sain räpsittyä melkoisen kasan kuvia. Taidankin juuri sen paljouden takia jakaa kuvat kahteen postaukseen, tähän ensimmäiseen laitan kuvia Kroatiasta ja Splitistä yleisellä tasolla ja myöhemmin julkaistavaan enemmän kuvia nuilta retkiltä. -Rossu



Viimeisenä tehtävä, jonka saimme internetviestinnän tunneilla. Tämän voi jättää huomioimatta ;-)

Unofficial Flag of Croatia (1990)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki palaute on tervetullutta!